1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
elysee
Millaisia vaelluksia teillä suunnitelmissa?

Tosi hiljaista täällä.

Viime vuonna vietin juhannusta UKK:ssa, tänä vuonna eteläisemmässä Suomessa. Lappikuume on nyt päällä ja haen vähän ideoita muiden suunnitelmista. Kertokaas millaisia vaelluksia olette tälle kesälle ja syksylle suunnitelleet! Ja mitä olette jo mahdollisesti tehneet. Omissa suunnitelmissa ainakin viikko vaellusta, mutta jos hyvin käy niin tuplaan tai jopa triplaan tuon ajan. Tarkka destinaatio ei siis tiedossa vielä, mutta jos vaikuttaa olevan ihmisryntäystä tietyille seuduille niin sinne en aio Biggrin

Sarekretkeilijä

Sarekiin. Ehkä 2x2viikkoa

jeppe jääkarhu

Edelliset vuodet viikon vaelluksilla UKK, Lemmenjoki, Käsivarsi. Varsinkin lemmenjoella saatiin mielenkiintoinen reitti kun lähdettiin normaalien paikkojen sijaan etelästä. Käveltiin reilu pari päivää jokilaakson, siellä yksi yö ja sitten takaisin. Oli hauska tunne jättää kaikki polut taakse ja ottaa kompassisuunta ajatuksella, että jos ei reitti löydy niin on viikon ruuat löytää takaisin Wink Kaikki meni tosin ongelmitta kumpaankin suuntaan.

Tänä vuonna aikataulut ei taida antaa myöten pidemmälle reissulle, joten puhetta ollut lyhyemmästä reissusta melomalla. Kenelläkään ei historiaa lajin parista, joten otetaan harjoitellen ja kokeillen ilman suurempia tavoitteita.

elysee

Alkaa näyttää, että Suomen Lappi kohteena tänä kesänä. Viime vuonna Anterinmukassa saunoessa sitä ajatteli, että tää on ehkä yksi parhaita asioita mitä elämä voi tarjota Biggrin ja siitä kun pulahti vielä virran kirkkaaseen veteen niin olisiko ihminen enää muuta voinut toivoa.. tekisi mieli käydä testaamassa UKK:n muutkin saunat, kun ei niitä kaikkia ole tullut vielä kierrettyä.
Sarek houkuttelee kyllä joka vuosi, etenkin kun karttoja ja vanhoja reissukuvia katsoo.. olisipa sielläkin edes yksi sauna..

Ikimuistoisimmat reissuthan melkein tuleekin kun jättää reitit taakseen ja suuntaa polkujen ulkopuolelle.
Ja Jeppe, melonta on muuten todella kiva tapa liikkua luonnossa. Kunhan saa synkronoitua melonnan kaverin kanssa (tai riippuu millä sitä sitten meloo, yksin vai kaksin) niin on todella mukavaa ja rentoa menoa.

Tura

Anterinmukalle saunomaan elokuun loppupuolella. Viikon reissu. Aittajärvelle jätämme automme parkkiin.

BornBarefooted1971

Tarkoituksena olisi kävellä 10.7. alkaen 25-30 päivän aikana soolona Ruotsissa Riksgränsen-Ritsem-Kvikkjokk-Hemavan eli yhteensä n. 550 km, sillä 2016 heittämäni 810 km mittaisen Kvikkjokk-Abisko-Kilpisjärvi-Kautokeino-Hetta-Äköslompolo-Kittilä soolovaelluksen jälkeen Suomen Lapin lapeat maisemat ei enää oikein meinaa säväyttää... Smile

BornBarefooted1971

Harukami

Itselläni on niinkin eksoottinen kohde kuin Karhunkierros suunnitelmissa. Eli vasta siis aloittelen vaeltamista, ehkä joskus tulevaisuudessa hieman erikoisempiakin kohteita. Smile

elysee

Hei hienoa, siitä se lähtee! Mukavaa reissua!
Omat suunnitelmat eteneekin nyt niin, että huomenna lähtö kohti Karigasniemeä ja Muotkatuntureita.