1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
E_Rop
Mistä löytää vaellusporukkaa?

Moikka, 

Mä oon 24-vuotias, jota on aina retkeily kiinnostanut mutta mun oma kaveri porukka ei oo innostunut retkeilystä. Oon ollut joskus pienenä partiossa mutta kiinnostus lopahti joka viikottaiseen sitoutumiseen. Aloittelijana ja hieman Uunona en uskalla lähtä yksin vaeltamaan. Oon yrittänyt etsiä vaellusporukoita Oulusta mutta vähän heikolla tuloksella. Itse olen siis työelämässä, joten siinä sulkeutuu kaikki yliopistoporukat pois. Mut luulis että Suomesta löytyy joku muukin järjestö kuin partio joka järjestää retkiä. Liityin jo Oulun latuun mutta tällä hetkellä siellä on aika hiljaista ollut. 

 

jerikofox

Ainakin Partioaitan 365 klubi järjestää vaelluksia ja retkiä, joissa pääsee opettelemaan taitoja sekä tutustumaan samanhenkisiin ihmisiin. Tietääkseni myös Suomen Ladulla on samanlaista toimintaa. Ensinmainitussa ei ole jäsenmaksua, jälkimmäisessä tietääkseni on.

Jenni80
Käyttäjän Jenni80 kuva

Moi,

Tsekkaa sellanen ryhmä kuin Outdoor Siskot. Sieltä löytyy ihan varmasti retkiseuraa Smile
https://outdoorsiskot.wordpress.com/outdoorsiskot/

Korpijaakko

Jo mainittujen lisäksi Oulun suunnalla paikallinen Tunturikerho järjestää käsittääkseni ihan jonkin verran toimintaa ja sitä kautta voisi löytyä retkiseuraa.

Retkiseuraa voi löytää myös erilaisilta (kaupallisilta) retkeilykursseilta. Ja vaikka pitkäaikaista retkiseuraa ei löytyisikään, niin ainakin pääsee porukalla maastoon ja oppii taitoja, jolloin voi ehkä halutessaan jatkaa myös itsenäisestikin. Esim. allekirjoittanut järjestää alkuvuodesta Ankarat avotunturit Johdatus-kurssin (kts. http://www.avotunturit.fi/johdatus/) Iso-Syötteellä ja siellä on aiempina vuosina ollut aina vähintään puolen tusinaa oululaista retkeilyn harrastajaa. Tervetuloa mukaan jos talvivaellus kiinnostaa!

jOksanen

Järjestettyjä vaelluksia löytyy aika paljon suomessa ja ulkomailla. Taitaa olla helpoin joku tällänen jos ei jaksa porukkaa kasailla itsekseen. https://feelthenature.fi/fi/category/lappi/

Kun ei urheilla, niin yritellään:

Free form builder
Jarkko Oksanen