1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
monttu
Vauhtia kestävä yleissuksi

Hakusessa olis yleissuksi joka kestäisi isojempienkin rinteiden vauhtia. Allekirjoittaneelta löytyy alppihiihtotaustaa sekä ratauran jälkeistä parkkitaustaa. Edellinen suksi ollut salomon suspect, mutta nyt se alkaa jäädä liian vaisuksi eikä mahdollista vauhdikasta laskua, ainakaan tällä elopainolla. Hakusessa ehdottomasti twintipmallinen, mutta parkki ei ole enää todellakaan ykkösprioriteetti, vaan lasku rinteessä ja jonkin verran ulkopuolella. Olen katsellut crowsien camoxeja, mutta osaisko joku heittää muita vaihtoehtoja tähän tarpeeseen? 

laihomx

Tulevan kauden Camox menisi kyllä noihin spekseihin. Kevyesti.

jaksu
Zedu

Taitaa yleisesti mennä niin et nuo twinit ei oo vauhtisuksia... siis jos ihan kovaa haluaa laskea mutta tässä muutama ehdotus

Kaverilla on Factionin CT 2.0:t. en valitettavasti ole testannu, mutta hänen mukaan huippusuksi. Tosin vauhtiraja niissä ilmeisesti on... Atomicin Bent Chetler 100 vois olla vaihtoehto, ei omaa kokemusta.
Armada ARV TI (ite oon laskenu paljon JJ 2.0:lla jota en missään nimessä kuvais vauhtisukseksi mutta tuo TI:n luulis olevan. Muistaakseni ne jäykisti JJ:täkin kun siitä tuli ARV JJ ) noh tuoki taitaa olla siinä ja siinä lasketaanko twiniksi.

Ens kaudelle tulee ainaki Dynastar Menace ja Rossi Black Ops, jotka vois istua speksiin.

Sit on näitä mitä ite en laske twineiksi jotka taas pitäs sitä vauhtia kestää, ainakin pari ekaa on siitä ihan kuuluisia.
Blizzard Cochise, Nordica Enforcer, Salomon QST, Head Core

Camox kuulunee tähän sarjaan, mutta käsittääkseni ei ole vauhtisuksi, ne joilla on kokemusta voinevat kommentoida paremmin. (Ite oon laskenu vähän Corvus Freebirdillä ja kestää mielestäni hyvin vauhtia, vaikka kärki on löysä. Camox voi olla samanlainen... )