1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
vvtv
Burton Ruler BOA-kiristys painaa jalkapöydästä

Moi!

Kyselisin, että löytyykö keltään mitään ideaa lautamonojen kiristysongelmaan.

Erehdyin marraskuussa ostamaan Burtonin Step On -siteet ja Ruler-monot niihin. Systeemissä itsessään ei ole mitään vikaa, vaan se on aivan loistava.

Ongelma tulee Ruler-monojen kanssa: Sen BOA-kiristyssysteemissä on vain yksi hanikka mistä kierretään, eli ala- ja yläosan kireyttä ei pysty säätämään erikseen. Kun kiristän tuota siten, että yläosa tuntuu edes vähän vastaavan paremmin, niin jalkapöytää puristaa jo aivan vietävästi. Sitten kun kiristystä löysää siten, että jalkapöytä on ok, niin varsi tuntuu todella löysältä. Sad

Onkohan kellään mitään ideaa, onko tälle mitään tehtävissä? Vai pitääkö nöyrtyä ostamaan uudet monot, jossa näitä kireyksiä pystyy säätämään erikseen. Harmittaa ihan erityisesti siksi, että ostaessa vielä kysyin myyjältä, että kun on noin yksinkertainen kiristyssysteemi, niin tuleekohan tämän kanssa ongelmia. Vastauksen toki arvaatte... Nyt sitten ollaan ongelmissa, eli laskeminen on välillä aivan hanurista tämän takia, kun yrittää etsiä sopivaa kireyttä. Tuntuu että edes suunnilleenkaan sopivan löytäminen on kiinni tähtien asennosta.

Jos mitään ideaa löytyy, niin kertokaa. Uudet vähän lasketut monot, niin ei huvittaisi uusiakaan mennä ostamaan. Kiitokset kaikista ideoista!

Tämä mono siis kyseessä, tosin mustana: https://www.burton.com/us/en/p/mens-burton-ruler-step-on-snowboard-boot/W19-172871.html

 

Pistol-Pete

Sama ongelma kaikissa single Boa-kengissä.

jsuomi

Mitäs jos vartta kiristäisi erikseen vaikka suksipuolelta tutulla joustavalla Booster-strapilla?

vvtv

Varmasti on sama ongelma kaikissa Single Boassa, en epäile yhtään. Tuo booster strap voisi ehkä auttaa, tiedä sitten miten asennus onnistuisi.

vvtv

Selvittelin tuota strap-asiaa ja löysin tällaiset https://www.strapins.com
Nuo ovat ovat vielä ihan lumilautailuun suunnitellut, ja eivät ole pahan hintaiset joten tilasin niitä parit kappaleet. Katsotaan miten toimii.