1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
jani1278
Mono puristaa

Hei mistä voi johtua että monossa varpaat puutuu. Mono ei ole liian pieni ei liian kapee voiko johtua pohjallisista ei tule oikeen muuta mieleen

Pistol-Pete

Minkälaista pohjallista käytät monoissa? Onko alasoljet liian tiukalla? Painaako mono jalkapöydän päältä?

jani1278

Alassoljet ei ole kireällä. Ei painajalkapöydän päältä siksi tää onki vähän mysteeri. Tässä kuva pohjallisista

Kuvat: 

Jani

powerskier

Onko sisäkenkä lämpömuokattava? Onko ne muokattu? Jos on niin oliko varpaiden ympärillä "kuppi", joka tekee varpaille tilaa liikkua monossa? Oletko varma että mono on tarpeeksi leveä lestiltään? Ja onko sun pohjallinen esim leikattu samaan muotoon monon orkkispohjallisen kanssa?
Mikäli sisäkenkää ei ole lämpömuokattu niin suosittelisin tekemään/teettämään sen jossain asiantuntevassa liikkeessä tai monojen ostopaikassa. Lämpömuokkauksen pitäisi kuulua monojen hintaan.
Jos taas sisäkenkä ei ole lämpömuokattava niin itse menisin monojen kanssa johonkin asiantuntevaan putiikkiin, esim. Skiservice Hesassa, Monosport Tampereella jne. ja kertyoisin ongelman. Loppu onkin sitten vain työtä.

Pistol-Pete

Itsellä on vastaavanlainen kokemus varpaiden puutumisesta kun säädin monon tilavuuden kanssa laittamalla pohjalliset alle tavaraa. Liian paksu ”lisäpohjallinen” aiheutti varpaiden puutumisen, vaikka mono aluksi tuntu kivan tiukalta. Pari milliä ohuemmalla levyllä mono toimi täydellisesti, eli homma voi olla ihan millistä parista kiinni.

jani1278

Jo loppu puutuminen varpaista vedin pohjallisen keskeltä poikki ja mono on täydellinen

Jani