1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Kaitsu
Suksihuoltoa Suomessa?

Hei!

Onko Suomessa jotain suksihuoltoa, joka hioisi pohjan ja huoltaisi kantit? Odotettaessa, tai edes päivän aikana? Ilman että asiakkaalle puoliksi vittuillaan, puoliksi viisastellaan? Tässä olisi kyllä pirun hyvä bisnesidea jolle kulle! Ulkomailla on tottunut, että tarvitessa voi jättää sukset ja laudan huollettavaksi. Joskus, varsinkin Itävallassa tarjoavat vielä snapsin tai pari siinä valmistumista odotellessa. Eli onko koko maassamme yhtään säädyllistä suksihuoltoa? Tänään oli sen verran huumorikeikka Messilän Skimäkkiin, että ihan alkoi vituttaa. No, kun raha ei kelpaa, se ei vaan kelpaa.

Jotenkin tuli mieleen tämä: https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/0f58bda3-5f26-4aa9-a682-04a040707c20

 

aritk

Mikkelissä Suksistudio on mielestäni Suomen paras. Snapsia en valitettavasti pysty jätkien puolesta lupaamaan, mutta jälki on priimaa.

https://www.suksistudio.fi/info/huolto/19/

Marsu

Kyllä Kapo siellä Messilässä taitaa tietää eniten suksihuollosta tässä maassa, varsinkin pohjien kuvioinneista. Ettei vain ongelma olisi suksien ja omistajan kypärän välissä kun yleensä metsä vastaa silleen kun sinne huudetaan. Onhan näitä muitakin, Skiservice ja Mankkaan suksihuolto pääkaupunkiseudulla sekä Suksihuolto Sampo Tampereella. Ylläkseltä löytyy ja Leviltä myös niinkuin melkein jokaisesta hiihtokeskuksesta Suomessa. Mielakasta en ole varma!

Kaitsu

Joo. Onneksi eurooppalainen metsä vastaa huutajalle eri lailla kuin suomalainen... Huollatan sukseni mieluummin eurooppalaisessa metsässä sitten. Näköjään tänä vuonna suksienhuoltorahat ottaa Sveitsin Engelbergin metsä.
(Tää sama jutustelu käytiin muuten jo aikapäivää sitten mm. Lufthansa-keskustelussa, kun jotkuu oli sitä mieltä, että asiakkaan hymy vaikuttaa, saako sukset koneeseen vai ei.)

matti

Ottamatta kantaa siihen, pitäisikö sukset/lauta saada huolletuksi vartissa vai parin päivän viiveellä, kyselen, huoltaako mikään firma nousukarvoja: puhdistukset, liimanvaihdot?

laihomx

Voisin kuvitella, että tuo(kin) asia onnistuu Mankkaan suksihuollossa. (skigarage.net). Siellä en ole v*ttuilua saanut osakseni.

HH

Komppaan ”aritk”:ta, Mlin Suksistudiossa saap kamat kuntoon ja hyvät neuvot ilman viisasteluja tahi kettuiluja - eikä mielestäni riipu naamataulusta. Kuriiripalvelusta ei ole kokemusta, mutta kannattaa varmaan kysyä tarjousta kuljetuksen kanssa, mikäli ei satu olemaan asiaa Mikkeliin.