1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
tsippatsuppa
Keltanokka liikenteessä

Moikka! Lähdin viime talvena ensimmäistä kertaa laudalla mäkeen muutamaksi päiväksi ja opin laskemaan sujuvasti. Nyt olen hankkimassa omaa lautaa, ja olen internetin ihmeellisessä maailmassa yrittänyt selvittää millaiset vermeet ne sitten kannattas ostaa. Luulen, että nopean oppimiseni ansiosta olen jo parin talven päästä ostamassa uutta lautaa, joten koitin nyt suht pienellä budjetilla löytää helpon setin. Löysinkin lopulta överihalvan:https://www.absolute-snow.co.uk/V/Salomon_Pulse_Pact_Snowboard_Package_1...(166306)Omien tutkimuksien mukaan sivuston pitäis toimia hyvin, mutta kertokaa jos ootte eri mieltä.(!!) Kenkiäkin samaiselta sivustolta löytyi halvalla, noiden päivän/parin mittaisten hinnanpudotusten ansiosta. Ajattelin näitä: https://www.absolute-snow.co.uk/V/Rome_Smith_Wms_Snowboard_Boots_UK_55_B...(131397) Onko sillä sitten merkitystä kun on eri side- ja kenkävalmistaja? Koon olen mitannut tarkasti ja laskutyyliin sopivuuden ottanut huomioon. Kiitos paljon jos joku ihana jakaisi edes parilla sanalla mielipiteensä, että pääsiskö noilla rinteeseen (ja alas). 

tsippatsuppa

Ei nuo linkit sit toimi, mutta näätte linkistä kuitenkin, että kyseessä on Salomon pulse (ilmeisesti 2017)-lauta ja Salomon pact -siteet. Kokeilen noihin kenkiin toisen sivuston linkkiä: http://www.summits.co.uk/product/rome-smith-womens-snowboard-boots-black...

Tare76

Itse ainakin sain sen mitä tilasin ko. puljusta. Tuotteista ei ole kokemusta, mutta kaveri on laskenut pitkään ja usealla Salomonin laudalla, joten ei varmaan ihan huono merkki. Kannattaa lukea kaikki mahdolliset arvostelut mitä internetistä löydät, ennenkö laitat tilauksen vetämään.

jeppe jääkarhu

Relaan sivustolta löytyy keko artikkeli eri verkkokaupoista joka kannattaa vilkaista. Ko. laudasta ei kokemusta, mutta salomon merkkinä kyllä hyvä. Enemmän laudan valinnassa kannattaa kuitenkin katsoa laudan soveltuvuutta omaan laskutapaan. Eli mennäänkö rinteessä, hyppyreissä, offaria vai joku yhdistelmä edellisistä. Yleensä valmistajan sivuilla tarkempi kuvaus laudan käyttötarkoituksesta. Jos et vielä tiedä niin all mountain tyyppinen voisi olla hyvä valinta.

pottifemma

Salomon dekit toimii hyvin ja Rome tekee kuranttia kamaa. Absolute-snow:sta olen myös tilannut kerran ja kaikki pelasi hyvin.