1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
skywise
Offline
Viimeksi kirjautunut: 2 viikkoa 2 päivää sitten
Liittyi: 25.10.2015 - 16:35
Kohla Vacuum base skinit

Juuh elikkä viime kaudella hankin Kohlan vacuum skinit ja niille ei montaa käyttöpäivää kerennyt talven aikana kertyä, muutamia reissuja Pyhällä, Saariselällä ja Lapphaugenissa. Nyt kaivellu sitten skinit varastossa ja ei noi kyllä enää pysy edes itsessään kiinni saati suksen pohjassa. Jotain on vakuumi ominaisuudella tapahtunut mutta mistään internetin kätköistä ei mitään tietoja irronnut että mitä asialle voisi tehdä. Vaihtoehtoja taitaa olla tasan kaksi: joko nakata suorilta roskiin ja tilata uudet skinit tai ostaa skini liimaa ja iskeä oikeat liimat skineihin. Jos kenelläkään on mitään käryä mitähän skineille voisi tehdä niin ehdotuksia otetaan mielellään vastaan.

Skinit on säilytetty itseään vasten taitettuna omassa säilytyspussissaan makuuhuoneen kaapissa eli noin 20-23C lämpötilassa.

 

skywise
Offline
Viimeksi kirjautunut: 2 viikkoa 2 päivää sitten
Liittyi: 25.10.2015 - 16:35

Ilmeisen vähän on ihmisillä kokemuksia vakuumi skineistä

matti
Offline
Viimeksi kirjautunut: Yksi kuukausi 2 viikkoa sitten
Liittyi: 18.12.2002 - 22:00

reklamaation paikka

aki m
Offline
Viimeksi kirjautunut: 4 kuukautta 3 viikkoa sitten
Liittyi: 04.09.2014 - 07:46

Jos nuo toimii samalla periaatteella kuin Geckot niin ne piti pestä välillä. Itse pesin laihalla fairy-seoksella. Vinkki omalla vastuulla Kohla:n osalta, mutta Geckon osalta sain neuvon valmistajalta.

Itse omiin Kohlan norm. skineihin laitettiin valmistajalla uudet ja kunnon liimat kun ei ne ympäristöystävälliset alkup. liimat toimineet kovilla pakkasella.

Nimimerkki
Offline
Viimeksi kirjautunut: 4 kuukautta 1 viikko sitten
Liittyi: 09.02.2010 - 00:18

Kohlan sivuilta: "If the adhesive power of your Vacuum Base Skin should cease, it can be cleaned with the Kohla Vacuum Base Cleaner. For this purpose, the spray is applied to the adhesive side, the skin is cleaned with an ordinary, non-abrasive sponge, and then rinsed with water."

Ja tuosta video: http://www.kohla.at/de/ratgeber/kohla-tv/vacuum-base-2-0/

MarkoP
Offline
Viimeksi kirjautunut: 10 kuukautta 2 viikkoa sitten
Liittyi: 10.09.2012 - 16:55

Itse yritin noihin juurikin samoihin Kohlan skineihin laittaa bd:n skiniliiman, mutta varsin huonoin tuloksin. Kaiken liiman sai raaputettua irti eli pysyi yhtä hyvin skineissä kuin sinitarra.
Skini pysyy suksessa minulla pesun jälkeen, kun keli on hyvä eli kun on vähän pakkasta. Jos vacuum-pinta kastuu tai suksen pohja on märkä, pysyy se yhtä hyvin kuin rasvatulla lasilla.

skywise
Offline
Viimeksi kirjautunut: 2 viikkoa 2 päivää sitten
Liittyi: 25.10.2015 - 16:35

Joo pesin omat skinit ja sukset oli lämpimässä niin skinit kyllä pysyi semmosen pikkuretken menomatkan. Sitten kun otin skinit veket ja laskin vähän matkaa takaisinpäin ja laitoin uudestaan skinit pohjaan niin kyllä ne juuri ja juuri pysyi mutta kovasti alkoi kerään lunta skinin ja suksen väliin.
Eilen sain BD ascension skinit niin ehkäpä niillä pärjää paremmin.
Odottelen vielä saapuvaksi tuota kohlan omaa pesuainetta ja kokeilen sillä pessä ne vakuumiskinit ja käyn kokeileen. Ehkä se on jotenkin siitä pesuaineesta kiinni...