1 viesti / 0 new
ville27crags
27 Crags app Androidille ja iPhonelle

Slouppi-foorumilla kannustettiin, että tännekin kannattaisi heittää mainosta 27 Cragsin suunnitelmista. Avaan tässä koko konseptin.

MOBIILISOVELLUS

27 Crags aikoo toteuttaa pitkään odotetun mobiilisovelluksen, jolla topoja voidaan käyttää myös ilman internet-yhteyttä. Applikaatio toteutetaan iOS:lle ja Androidille. Tätä varten olemme aloittaneet joukkorahoituskampanjan. Jos haluat heti lahjoittaa projektiin vähintään 34 € sen enempiä kyselemättä, niin kaiva luottokortti esille ja mene osoitteeseen http://igg.me/at/27crags muussa tapauksessa jatka lukemista Wink

ANSAINTALOGIIKKA

27 Crags on ollut muutaman vuoden aika vähällä uudistuksella johtuen siitä, että kukaan ei ole tehnyt hommaa täysipäiväisesti. Jotta noin 200 käyttäjien toivomaa uudistusta saadaan tehtyä verkkosivustolle ja että (mahdollisesti) tulevat mobiiliapplikaatiot pysyvät tuleville puhelinversiolle yhteensopivina, vaatii se vähintään kahden koodarin täysipäivästä panosta. Tämän vuoksi meillä pitää olla jonkinlainen tapa ansaita tästä työstä palkkaa, eikö? Ensi syksystä lähtien 27 Crags tulee välittämään kiipeiljöille ammattilaisten tekemiä topoja mobiilisovelluksen avulla. Kiipeilijät pääsevät käyttämään kuukausimaksullisella jäsenyydellä kaikkia nk. Premium-topoja ilman rajoitusta. Maksullisten topojen tekemiseen voivat osallistua topojen tekemisen ammattilaiset, seurat tai yhteisöt. 27 Cragsin työkaluilla topoja voidaan tehdä vaikka sektori kerrallaan ja topon tekijän ei enää tarvitse sitoa aikaa ja rahaa paperisten topojen taittoon sekä painokustannuksiin. 27 Crags palkitsee hyvin tehdystä työstä jakamalla 50% kuukausimaksujen tulosta kaikkien topojen tekijöiden kesken. Palkkion määrä suhteutetaan latausmääriin ja se toistuu joka kuukausi.

ILMAINEN SÄILYY

Vaikka 27 Crags tulee olemaan "kaupallisempi, tämä muutos ei vaikuta 27crags.com:ssa oleviin nykyisiin topoihin. Ne säilyvät ilmaisena ja käytettävyys paranee entisestään. Topoja voi edelleen myös julkaista ilmaisena ja mikään ei muutu sen osalta. Mikäli kampanjan tavoite täyttyy, appsi tullaan julkaisemaan myös ilmaisena versiona.

KUUKAUSIMAKSU

Kuukausimaksun hintaa ei ole vielä päätetty. Tälläkin foorumilla on paljon fiksuja lukijoita ja voitte laskea, että jos kuukausimaksu on esimerkiksi 2 €, ei siitä alvien maksamisen jälkeen jää paljoa jaettavaksi topontekijälle eikä sovelluksen kehittäjille. Eli kuukausimaksu tulee olemaan suurempi. Siksi suosittelen, että nyt hyvät suomalaiset kiipeily veljet ja siskot kannattaa tilata "2nd go subscription". Jos tilaat sen ennen kuin kampanjan tavoite täytyy (toivottavasti pian), saat sen tuplana. Eli kahdeksi vuokdeksi kerrallaan.

TUE KEHITYSTYÖTÄMME

27 Crags tulee toteuttamaan tulevaisuudessakin alkuperäistä tarkoitusta: jaamme tietoa ulkokiipeilypaikoista. Olemme hyvällä asialla ja toivon, että tuette kampanjaamme. Tukea voi monella tapaa ja siitä palkitaan mm.

  • BK:n kiipeilykerroilla / vuosijäsenyydellä
  • Saku Korosuon opaspalveluilla Itävallassa
  • Elinikäisellä käyttöoikeudella appsiin 

Osallistu siis täällä: http://igg.me/at/27crags

Allekirjoittaneen selitys Premium-topoista löytyy täältä:

Sloupin keskustelut löytyy täältä:

http://www.slouppi.net/phpBB3/viewtopic.php?f=3&t=5426