1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Musikka
Hintaspotting

Tälle aiheelle kai perustettiin aikoinaan kategoriakin, mutta se taisi kuolla käytön puutteeseen. Pitäisikö kokeille, josko tämä ottaisi tulta ihan vain threadina.

Eli hintavinkki 1: Prismasta alkaa saada kaikenlaista kivaa kohtuuhintaan. Esim. Jetboil keittimen saa hintaan 69.90 ja Reiterin ateriat hintaan 5.5/6.9€ (1 hengen/2 hengen).

Petter

Muutetaan tuo Reiterin aterian "1 hengen/2 hengen" muotoon "1 ei nälkäisen/1 hieman nälkäisen". Tuo 2 henkeä on aika optimistista puhetta.

hepirine

Helsingissä Yrjönkadun Partioaitan HotShopissa oli Hillebergin teltat ovh -30%. Tarjolla oli Nallo GT 2 ja 3, 2005 malleja. Hyllyssä oli aika monta kappaletta molempia kokoja. Nähtävästi halutaan päästä eroon "vanhoista" malleista kun uusi ja ehompi malli on jo markkinoilla.

amatööri

Tuurissa BlåBandin retkiruoat vajaa neljä euroa pussi, havainto menee kyllä muutaman viikon taakse mutta ei se mikään erikoistarjous ollut.

jph70

Jetboil Kempeleen Prismassa karvan alle 50€ (pari oli hyllyssä).

St. Pat

Clas Ohlsonin Tampereen myymälässä bongattua:

Silva M2 otsalamppu 23,75 eur
Silva L2 otsalamppu 34,95 eur

Trangian kahvipannu 9,90 eur

Life Is Too Short To Drink Cheap Beer

Vääräjalka2

Bläbandin muonat Olarin (Espoo) Minimanissa alle 4e. Samasta kaupasta saa myös Ekströmsin kiisselijauheita, joita eivät seudun S ja K kaupat myy. Ilman kiisseliähän ei voi olla liikkeellä...

teha
Käyttäjän teha kuva

Oulun partioaitassa avajaistarjouksena

  *Marmot Terminus Pant ~229 €

En nyt kyllä aivan varmaksi muista, mutta huomattavasti normia edullisemmin..

Paljon muutakin oli edukkaasti tarjouksessa, mutta en nyt listaa tehnyt ja muissa
tuotteissa pudotukset marginaalisempia..

Pääasia, että on hauskaa.. =)

moikari

FRWD urheilutietokoneita HALVALLA!

http://www.frwd.fi/fi/index.php?15&cmsshow=33;news

f-sarjalaiset toimivat myös gps-bluetooth palikkana vaikka kännykän navigointiohjelman kanssa. Ainakin tomtom toimi hyvin.

Kyl tosta voi laskee, siitä on jo joku menny....

mikaelt

Vähä myöhässä oon mutta voi olla hintaki vielä voimassa...
Oulun Kärkkäisellä Reitterin ateriat 4.90 pinet ja isommat 6,90
Savotta 906 199€

Eillen:
Mikkelin Carssonissa vielä muutamia vaelluskenkiä 1/2 hintaan, esim Meind Wales 100€.

Ilmainen Web hotelli! 250mt/1gt - SQL - PHP ym. http://www.000webhost.com/?id=10046

meedio74

Oulun kiepissä loppuunmyynti. Esim. Hilleberg Nallo 4, 2005 vuoden malli 325euroa. Haltin, Jack Wolfskinin,  telttoja  + laavuja -50%. Jonkin verran vaelluskenkiä, sandaaleja, makuupusseja, makuualustoja + vaatetta. Parhaat viety jo päältä, mutta vielä näytti olevan tavaraa jäljellä.

Anttim1

Oli Haglöfsin Goga 2000 ja 35 sekä Hypna 1200 40% alennuksessa Mikonkadun Intersportissa. Muutama vain ja tais olla Hypna 205cm versio.

Art


Hgissä Mikonkadun Intersportissa oli vielä joitain pieniä kokoja Mammutin kiipeilytossuja (eri malleja) puoleen hintaan. Koot kaliberia 3,5-5.


- Art.

clogz

Vantaan Tammistossa Budget Sportissa taas vaatteita hyvillä aleprosenteilla. Itelle tarttu 550e Sasta mukaan 199e:llä just. Muitakin merkkejä toki.

Anttim1

Jaa mikäs Saasta maksaa 550e normaalisti? Tuo Budget Sport on kyllä vähän sellainen paikka että ovh hinnat ovat jotain ihan älyttömiä, niistä voi sitten antaa "hyvät" alennukset.

clogz

Joo niinhän se taitaa vähän olla. Noh enivei, 199e vaikutti käyvältä tuotteeseen nähden, oli ovh sitten 200 tai 1200. 548e se tais lapussa olla.

Vaan tuota itse asiassa mietinkin, että mikähän malli on kyseessä? :shock: Hintalapussa lukee "sasta colorado jacket", mutta niin luki eräässä toisessakin mallissa joka oli kuitenkin erilainen. Tällaista mallia ei löydy myöskään valmistajan vepistä. Joku vanhempi malli? Rotsi on sähkönsininen, oikeassa hihansuussa goren logo, kiristyksiä hupussa, vyötäröllä ja hihansuissa. "Kuoren" alla topattu irtovuori tms jota voi käyttää myös takkina erikseen, taskut ja logot jne laitettu.

Karusti offtopic mutta kun nyt kysyit.

Karoliini

Tuosta Satasta mieleen juolahti Sastan tehtaanmyymälä.
Tehtaanmyymälä
E. Saastamoinen Oy
Porokylänkatu 17
75530 NURMES
Puh. (013) 220 850 / vaihde
tai 050 436 4922 tai
050 436 4921
Avoinna
ma-pe klo 9-18, la 9-14

Seillä saattaa löytyä vaikka mitä. Tosin myös ihan miltei normihintaistakin, mutta esim. Mallikappaleita erilaisista asuista. Ja ne on aika halapoja.
Kunon matka esi. Kolille tai niillemain kannataa kyllä koukata Nurmeksen kautta, äkkiä säästää monta viiskymmpistä.

Vagabond

Jos jotakuta kiinnostaa niin Halti Putrun takkeja Tampereen Top-Sportissa -60% eli hinta 179 E.
Koot oli M ja S. Sielllä oli hajakokoja muistakin Halti kuteista. Jonkun verran muitakin Grade Seven kamoja.

xiphias_

Porin Prismassa vakituisesti 2L:n juomapussit noin 2,95.
Eli pullot nurin ja letkua suuhun.

Hydrate or die!

Väsy

Näin alennusmyyntien alettua täytyy kaivaa esiin tämä hintaspotting.
Kuopion Lassin retkiaitassa näkyi olevan alennukset 30-70 prossaa poislukien pientavarat.

Kipu aamulla herätessä tarkoittaa että olet hengissä!

Mygg

[quote author=Karoliini link=topic=14411.msg101717#msg101717 date=1158811093]
Tuosta Satasta mieleen juolahti Sastan tehtaanmyymälä.
Seillä saattaa löytyä vaikka mitä. Tosin myös ihan miltei normihintaistakin, mutta esim. Mallikappaleita erilaisista asuista. Ja ne on aika halapoja.Antavat tehtaanmyyntialennusta kaikkiin tuotteisiin muistaakseni 6% ja sitten on vielä tarjoukset erikseen. Ja löytökellari.

Kiiski

Stockalla näkyi olevan Columbian perustason Gore PacLite -asuja aika edulliselta tuntuvaan hintaan: Takki 110€ ja housut 55€. Väri musta.

Housut tuli ostettua vaikka ovatkin täysin vapaat "yksityiskohdista" kuten mistään vetoketjuista. Eivätpähän toisaalta hajoa kun pöksyt kuitenkin tulee tungettuna omaan taskuunsa 99% ajasta...

Nilla

Oulun Torikadun Intersportissa on käytännössä (lähes) kaikki retkeilykampe -50%. Telttoja, makareita, juomapulloja (Platypus), termoksia, rinkkoja ja rinkansuojuksia, kenkiä, trangioita jne. Valikoima ei ollut enää valtava, mutta kyllä sieltä kaikenlaista pientä kiinnostavaa löytyi.

Aikovat myydä kuulemma koko pienen jäljellä olevan vanhan varastonsa pois uuden tieltä. Eli niin kauan kuin tavaraa riittää. Jos riittää, niin menen viikon päästä katsomaan mitä teltoista on jäljellä kun tili tulee. Joulun jäljiltä on aika peeaa olo.

Kannattaa muuten kyttäillä tuon mainitun Stockan alen loppurysäystä aamun lehdistä, kun hinnat putoavat noin -65 prosenttiin. Silloin sieltä voi tehdä etenkin vaatepuolelta aamusta todellisia löytöjä.

edit. typo

720

http://www.swift2foot.com/verkkokauppa/index.php?cPath=2_19&osCsid=900e3d25b51f492d1dc40418e4d7b821

Laitettu 4frntien hinnat remppaan...

Ja eipä noi Ak enemyt Pyydasuksiksi paljon kustanna...

jaakkima

Oulun Kesportissa Rossarin suksia halvalla. 188cm 03/04 Scratch BC:t siteineen 250e. Ite ostin R6-tellusiteillä ja maksoin 290. Oli kai sielä muitakin suksia.

Jos ei vejä täysillä, on sama jäähä kotiin

Nilla

Laitetaan tämä tännekin. Haltin parikiloista kahden hengen Airlite Twin-telttaa oli vielä tänään Oulun Rintamäellä pari kappaletta hintaan 129 €. Samassa paikassa näkyi olevan Lafuman 800 grammaista untuvamakaria 79 €. Lisäksi oli yksittäiskappaleita erilaisia  taakkoja (Savottaa, McKinleytä jne) ja sitä sun tätä pikkuroinaa puoleen hintaan.

Linda

Suomalaisessa kirjakaupassa (ainakin Helsingin Aleksanterinkadun myymälässä) on Suomen melontaopas hintaan 10 euroa (normaali hinta 37 euroa). Kirjassa jotain pientä perusmelontatietoa, mutta suurin osa kirjasta keskittyy kuvaamaan eri reittejä ympäri Suomea. Tarjous voimassa helmikuun alkuun asti.

Powder_Sun

Yrjönkadun HotShopissa

Milletin CLiff pantseja karvan yli satasella, miesten sekä naisten malleja

kokoja oli eilen s,m,xl,xxl

Sekä Merrelin GTX sekkailukenkiä olisko ollu overdrivet 99

Every turn is a sign of fear

Kiiski

[quote author=Kiiski link=topic=14411.msg110908#msg110908 date=1168000494]
Stockalla näkyi olevan Columbian perustason Gore PacLite -asuja aika edulliselta tuntuvaan hintaan: Takki 110€ ja housut 55€. Väri musta.Näiten hintaa laskettu, nyt 90 ja 44 €. Tapiolassa kokoja näkyi olevan L:stä ylöspäin jäljellä. Lisäksi räkissä oli muutama NF:n tummanharmaa ws-takki.

A. Tuikkanen

Tällainen kilpailuviraston päätös löytyi netistä. Laitoin sen tähän viestiketjuun kun (minun mielestäni) jotenkin sivuaa aihetta.

http://www.kilpailuvirasto.fi/tiedostot/ratk/r-2005-61-0004.pdf

Sattui silmään tuollainen kohta:

"Tässä suhteessa Greendoor Oy joutui Varuste.netin antamien tietojen mikaan painostuksen kohteeksi, kun internet-kaupan kanssa kilpailevat perinteiset retkeilykaupat (mm. Partioaitta, Maanpuolustusyhtiö ja Partiovaruste) painostivat Greendoor Oy:tä vaatimaan Varuste.netiltä hinnankorotuksia uhaten muutoin luopua ostoistaan Greendoor Oy:ltä."

Että tällaista.

hans1

Moi,

tilasin vajaa viikko sitten Globetrotterilta Berghaus Trango-XCR-takin. Hinta 199,95e, eli  noin puoleen hintaan.
Ks. http://www.globetrotter.de/de/shop/detail.php?mod_nr=be_40403&k_id=0005&hot=0

Silloin oli vielä XXL-kokoakin jäljellä, mutta nyt näkyy olevan enää XS- ja S-kokoja jäljellä. Enivei, takki tuli tänään ja todella hyvältä vaikuttaa. Kokokin on just hyvä, vaikken takkia päässytkään ennen tilaamista sovittamaan.

Biggrin Kyllä näköjään kannattaa ennemmin tilata netistä, kun täkäläiset putiikit myy vain Haglöfsiä, eikä siitäkään löydy kokoja...

- Hannu -

Sivut