Ostetaan edukkaita kiipeilyvaljaita 2kpl

Eli hakusessa on 2kpl kiipeilyvaljaita pääsääntöisesti sisäseinille.

Hintaa voisi olla maksimissaan 50e kieppeille valjaista riippuen tietenkin.

Samaan syssyyn kannattaa tarjoilla myös muuta pientä tilpehööriä kuten mankkupussia, kaseja, varmistusvälineitä yms yms.

Olen n. 160cm pitkä ja vyötäröltä normaali ja näin ollen veikkasin kokoa S sopivaksi mulle ja alan toiselle uudelle harrastajalle.Olen alan uusi harrastaja ja helposti huijattavissa eli pistäppämailia :arrow: tauvinen69@hotmail.com

Ostajan yhteystiedot

Ostajan yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.
relaan
Ostetaan edukkaita kiipeilyvaljaita 2kpl

Tuolla viidelläkympillä saat jo uudetkin valjaat.Esim.Camu myy SingingRockia ja Mountainshop RockEmpireä, molemmista löytyy valjaita tuohonkin hintaluokkaan.

[size=9px][i]How do you distinguish between being off-route and putting up a first ascent ?[/i][/size]

Maco
Ostetaan edukkaita kiipeilyvaljaita 2kpl

Kannattaa vielä kyllä harkita toiseenkin kertaan kiipeilykamojen ostamista käytettynä. Muista että sä luotat oman tai kaverisi hengen kirjaimellisesti noiden välineiden varaan ja kuinka voit olla varma niiden asian mukaisesta säilytyksestä ja käytöstä aikaisemmin. Mankka pusseilla, tossuilla ja vaikka alushousuilla ei ole niin väliä.

rakka
Ostetaan edukkaita kiipeilyvaljaita 2kpl

joo älä helvetissä osta kiipeilykamaa käytettynä, korkeintaan tossuja (jos haluat silsan) ja mankkapusseja. luotettavalta ja hyvältä kaverilta voisin ostaa käytetyt valjaat, vaikka en oikein keksi siihenkään syytä. no jos kympillä myisi kun sai kahdet samanlaiset joululahjaksi.

Tontsa
Ostetaan edukkaita kiipeilyvaljaita 2kpl

Taidatta kyllä puhua tällä kertaa erittäin paljon asiaa. En osannutkaan miettiä asiaa noin pitkälle. Mietin vain että halvalla mulle heti äkkiä nyt !

Mutt taitaa olla vähän väärä paikka säästää, joten vahingosta viisastuneena tämä myynti-ilmoitus is closed.

Kiitokset arvokkaasta tiedosta hyvät naiset ja herrat...