1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Karrikujansuu
Siteen kiinnitysongelma

Terve. Ongelmana on siis se että siteen kiinnitysreijät ovat "pyöristyneet" eikä ruuvi enää siis kiristy. Auttaako tuohon joku epox tyylinen ratkaisu vai pitääkö vaan asentaa siteet uudemman kerran ja tulpata vanhat reijät?

Macharza

Jos pystyt siirtämään siteitä sentin eteen- tai taaksepäin, se auttaa. Muussa tapauksessa insertit on hyvä ratkaisu

powerskier

Vie sukset hyvään suksiliikkeeseen ja pyydä asentamaan insertit samoihin reikiin. Näin siteen asema suksessa ei muuta ja suksi toimii samalla tavalla kuin aiemminkin. Sentin siirto eteen/taakse vaikuttaa aika lailla, edessä lähtee käännökseen nopeammin ja säde pienenee, takana taas päinvastoin.

m1239

Kokeilisin ensin epoksia. Itse olen aina laittanut siteen reikiin epoksia, kun ottaa ruuvin pois niin reikä on kuin insertti konsanaan. Jos ei pidä laittaa / laitatuttaa sitten insertit. Ei kai tuo inserttien asennuskaan mikään tekemätön paikka ole vaikka laittais itsekin. Osia näyttää löytyvän verkkokaupoista.

Karrikujansuu

Tattista hyvistä vinkeistä. Kokeilin nyt alkuun tuota epox ratkaisua ja tuntui pitävän toistaiseksi ihan hyvin. Suksetkin jo melkolailla ehtoonpuolella että priima nyt ei välttämättä enään tarvitse olla, saipahan reissun laskettua. Pitääkin laittaa noita inserttejä tilaukseen tulevaisuutta ajatellen, jos ongelmaa esiintyy vielä.