1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
tikkma
Monojen lämmittimet

Tuli hankittua Atomic: n B10 monot, joissa vakiona lämmitettävä pohjallinen. Onko kenelläkään kokemusta monoihin liitettävästä akkupaketista? Toimiiko ja tarjoaako vastineen rahoille? Hinta vaikutti melko suolaiselta kahdesta akusta, ~150 EUR, kun paketissa vieläpä alkuperämaaksi mainittiin Kiina...

topiter

Eilen tuli Himoksella testattua (vaikka himmelit tuli hankittua jo viime talvena) ja toimivaksi todettua. Se paljonko on sitten mukavuudesta valmis maksamaan, on ihan kunkin oma valinta. Itse "monot jalassa" työskentelevänä olen alkanut lämpöisiä varpaita pitämään sen verran mukavana asiana, ettei tälläisten kapineiden hankintaa hirveän kauan tarvinnut mietiskellä.

Anonyymi

Hiihdonopet varmasti osaa noitä lämmittimiä arvostaa;-)

Itse hankin Therm-ic:n lämmittimet pari vuotta sitten kun lapissa oli jouluna vain 32 pakkasta.. 
Mukava keksintö joka todellakin toimii ja ainakin iän myötä tommosia vekottimia alkaa arvostamaan. Itse olen 40+ sarjaa.
Se täytyy tässä kohtaa huomioida että jos jalka jäätyy epäsopivan monon takia, mikään lämmitin ei siihen auta tippaakaan.

koomikko

Kuinka pitkään ne Atomicin akut kestävät yhdellä latauksella? Jossain tuollaisissa vehkeissä olen nähnyt mainittavan 4 tuntia -  ja se on kyllä aika vähän.

Minä olen käyttänyt jalkaterän alle liimattavia lämpölappuja. Maksavat euron tai kaksi pari. Niitä saa siis melko monta paria noiden akkujen hinnalla. Ei varmaan riitä Lapissa tammikuun etelänmiehentappopakkasilla, mutta silloin ainoa varpaat sulana pitävä väline onkin vahva lämpöeriste mökin lattiassa.

ethalon

Täytyy ottaa huomioon, että lämmittimet eivät ole koko aikaa rinteessä ollessa päällä, vaan ne laitetaan aina joksikin aikaa kun alkaa siltä tuntua. Näin 4 tunnin latingilla laskee helposti koko päivän.

Matti Verkasalo
Käyttäjän Matti Verkasalo kuva

Olisiko kokeneilla uudempaa kommentoitavaa jalkojen/monojen lämmittimistä pohjallisilla tai sukilla? Onko muita merkkejä kuin Therm-ic ja Alpenheat? Latausaika / toiminta-aika? kestääkö käytöxsä?