1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Masatus
Mistä titaanilevyä risukeittimen tekoon?

Osaisiko joku antaa vinkkiä mistä löytäisi 0,5mm-1,0mm paksuista titaanilevyä risukeittimen tekoon. Olisiko mitään firmaa Suomessa, joka valmistaa jotakin titaanilevystä, niin ehkä heiltä voisi kysyä jämäpaloja?

teesaa

Wannabe mies monessa lajissa!

Hulmis

Vastaan vaikka ketju onkin vanha, sillä tälläisiin ketjuihin ne hakukoneet meitä muita uteliaita ohjaavat! Koita löytää "lentokonetitaania". Metallit on kalliimpia tehdasmuodossaan ja halvempia uusiokäytössä, joten kysymys kuuluu aina, missä tätä on käytetty, mutta on jäänyt seisomaan talliin tai nurkkaan. Jos etsisit tinaa, etsisit vanhoja autoja latojen nurkissa ja niiden varaosia, jos etsisit pronssia, etsisit laakereita. Kun etsit titaania, etsit vanhoja lentokoneita Wink Niiden suhteen toimintakulttuuri on mulle vieraampi, mutta lähesty jotain sen osaamisen foorumeita tai harrastajakuntaa. Itselle kävi niin, että kaveri teki löydön, ja sain siinä samalla sitä levyä.

herra nylppy

Just. Nyt kaikki lentsikoita metästelemmään. Heleppoa kuin heinänteko. - Ihan vinkkinä, että Ebaystakin aina välillä voi mulukasta... Sieltä kun löytyy edullisia "valmiskomponentteja" ajoittain (kattiloita jne.), joista keittimen viritys voi olla helpompaa kuin levystä virittelemällä. Mutta toki kukin tyylillään.

- Nylpytystä jo vuodesta 1973!