1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Matti Verkasalo
Käyttäjän Matti Verkasalo kuva
Kamelipussi pissaa

Camelbak - 1,5 l juomapussi toimi hyvin (satunnaisessa käytössä alle 5x vuodessa) muutaman vuoden. Nyt alkoi ensin kinnata letkua pussista irroittaessa, mikä helpotti sillä että sipaisin ruokaöljyä O-renkaaseen. Mutta samantien pussi alkoi kastella reppua ja alaselkää. Täytettäessä irrallaan ei vuotanut yhtään, mutta kun letkun napsautti paikoilleen, alkoi hiljalleen tiputtaa. Ekana tuli mieleen että letkuliitoksen O-tiiviste on öljystä vaurioitunut tai muuten aikansa elänyt: vaikuttaa ihan ehjältä mutta jotensakin pehmeältä. O-renkaita saisi Ohlsonilta pakkauksen, muutama sata kappaletta erikokoisia parillakympillä, tukkureiden sivuilla eksyy materiaalikoodeihin ja taulukoihin ennenkuin pääsee edes sopivaa kokoa arvuuttelemaan.

Onko kokemuksia, löytyykö jostakin varaosia, pitääkö ostaa uusi letku lähes uuden pussisysteemin hinnalla vai hankkia uusi pussi?

Kuvat: 
Matti Verkasalo
Käyttäjän Matti Verkasalo kuva

...jatkoa: Camelbak-sivustolta löytyi sitten kuitenkin reklamaatio-osoite. Saapa nähdä tuleeko vastausta kysymykseen...

Miiama

Hei! Varaosia säiliöihin kyllä löytyy! Suomessa CamelBakin maahantuonnista ja takuuasioista vastaa Vandernet Oy. CamelBakin kansainväliseen reklamaatio-osoitteeseen laitettu viesti välitetään kyllä eteenpäin meille, mutta siinä saattaa mennä useampi päivä. Laittaisitko siis yhteystietosi meille sähköpostilla vandernet@vandernet.com niin saadaan varaosat matkaan ja säiliösi taas käyttökuntoon!

Terveisin,
Miia / Vandernet Oy asiakaspalvelu

Matti Verkasalo
Käyttäjän Matti Verkasalo kuva

Nopeasti kävi varaosan saanti. Nyt taas pysyy housuntakamus kuivana.