1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Jörgen
Monon suurentaminen

Tietääkö kukaan onko laskettalumonoa mahdollista suurentaa  puolisen numeroa?

Itsellä jalka on kasvanut pituutta ja nyt mono on inasen liian pieni. Pitäisi saada puoli senttiä lisää pituutta. Ei tee mieli ostaa uusia koska käyttöä ei ole kovin paljoa.

Mono on Dalbello Voodoo ~5 vuoden takaa. Ei paljon käytetty. Koko on nyt 265mm.

 

 

Pistol-Pete

Monon kärkeä pystyy kyllä osaava kaveri hiukan venyttelemään. Jos muuten jalan kasvu johtuu jalkaholvin laskeutumisesta, kannattaa koittaa tukipohjallisia. Oikein tuettuna jalka on lähes aina ”kompaktimpi” kuin ilman tukea, paitsi jos on hyvin korkea jalkaholvi.

pronto

Jatketaan ketjua vielä. Olisiko jollain tarkempaa tietoa, siis kuka ja missä tekee monojen muokkausta? Itse vaikutan Turun seudulla. (Edit 7.1) Ja asia selvisi. Partiovarusteen suksihuolto Turun Kuninkojan Scandinavian Outdoor -myymälässä tekee laskettelumonojen muokkausta. Kiitos kaikille !
(Edit 2) Partiovaruste ei osannut Apline 90XtremeProta muokata. Mutta löytyihän täältä jo asiaa aikasemmin käsittelyt viestiketju jossa hyvät neuvot. (mono jalassa nyt : ) http://www.relaa.com/keskustelut/lumi/39587

-antti

powerskier

Tampereella on erittäin osaava putiikki monojen ja lumilautakenkien muokkaamiseen. monosport.fi. Itselleni ovat tehneet kahdet monot ja kummatkin kerralla täysin nappiin. Suosittelen.