1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
metsäinen
Mitkä kuorihousut?

Hei!

Mietin tässä millaiset kuorihousut kannattaisi hankkia. Kesäisin en ole kuoria kovin usein kaivannut, mutta olisihan se tietysti ihan kiva jos housuja voisi periaatteessa käyttää vuoden ympäri. Tahtoisin housut, joilla pärjäisi sopivasti kerropukeutumalla lumikenkäillessä, hiihtäessä ja muuten ulkona viileällä kelillä kyhjötellessä. Sivuvetoketjut olisivat varmaan tosi hyvä juttu. Joissakin erityisesti talvikäyttöön tarkoitetuissa kuorihousuissa näyttäisi olevan lumilukkojakin. Onkohan se miten oleellinen ominaisuus? 

Mitä nyt olen verkkokauppoja selaillut niin Fjällrävenin Keb Eco-Shell housut ja muutamat Haglöfsin mallit tuli monesti vastaan. Haglöfseissä on vaan ihan pysynyt perillä että mihin mikäkin housu on tarkoitettu ja mihin se sitten oikeastaan soveltuu. Esimerkiksi Kabi K2 tai Couloir housut vaikuttivat ainakin verkkokaupan sivuilla aika monipuolisilta. Kokemuksia ja suosituksia otetaan mielellään vastaan!

teha
Käyttäjän teha kuva

Moe!

Muita merkkejä on Vaude, Mammut, Mountain Hardwear, Mountain Equipment, Millet, Sasta, Arcteryx, Rab, Salewa ja niin edelleen..

Sport-Conrad.com ja sport-bittl.ocm lienee suurimpia volyymikauppoja..?

Kotimaiset verkkokaupat lienee partioaitta.fi ja Scandinavianoutdoor.fi sekä varuste.net, mutta löytöjä voi tehdä myös karkkainen.fi tai halpahalli.fi osoitteista, jos vain jaksaa kaivella.

bergfreunde.fi vastaa euroopassa gdpr sääntöjen myötä "sääntöjen vastaiseksi" muuttunutta backcountry.com kauppaa (toki VPN kuvioilla rajat voi kiertää).

Täälläkin taisi olla joku vastaus näihin kauppaliistauksiin, ettei kaikki aika menisi haeskellessa, mutta en nyt enää toki sitäkään löytänyt..

Teha

Pääasia, että on hauskaa.. =)