1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Kaitsu

Jep.

JM

Nyt on tullu laskettua senverran että voi todeta noiden pysyvän kii. Asia kandee oikeesti huomioida jos laskee yhtään kaltevampaa tai expompaa kovilla kengillä. Laskufiilis otti naksun kyllä takkiin tosta, takakantin tuntuma on aika terävä ilman sitä spoileria, se kun hiukan jousti ja vaimens iskui.

jeppe jääkarhu

Itsellä vielä sparkin siteistä paikalleen liukuva malli ja toistaiseksi vain yksi kampa katkennut vaikka ikää alkaa olla. Onko yllä mainittuja ongelmia ollut tuossa nykyisessä vai myös vanhassa siteessä?

maks
Käyttäjän maks kuva

meikäl pysyy burnerit pinneillä, kestäny rytinää, eikä loppua vielä näkymässä, rock on!

JM

Nyt ei näy kuvat, eikö ne täällä ollu? Vai jossain muualla? Siin oli murtuma aika lähellä sellasta kevennysreikää, sellasista paikoistahan ne lähtee, jos on joku suunnitellumoka, ni voi tulla jännityspiikki kuormituksessa ko. kohtaan ja väsyy sit käytössä oletettua nopeemmin, väsymissärö entisestään toimii ydintymiskohtana ja sit jossain isossa kuormituksessa särö menee kerrasta läpi.

Mul oli Blazet/Burnerit 2011-2015, baseplate oli 11 sama, sträpit ja highback erona. Heel looppei meni, orkkikset kesti pisimpään. LT pinnit kans murtu mutkasta alle 10 laskupäivän tarkkuudella ehkä n.50 päivän käytöllä, eli väsy poikki neki. Teräspinnit on varmaan ikuiset tossa kohassa, kuhan joskus vaihtaa ne puslat. En kyl tiiä tarviiko niitä messinkisiä ees vaihtaa..?

jeppe jääkarhu

Taidanpa jatkaa vielä vanhoilla "pataraudasta" tehdyillä jonkin aikaa. Kovasti haaveillut uudemmista malleista, mutta säästykööt nekin rahat sitten reissubudgettiin Smile

JM

Samaa alumiinia ne on ollu siitä asti ku blazet tuli.. Eikös nykyään oo trendi et käytetään kamat loppuun, eikä osteta uutta vaan ostamisen ilosta Wink Maailma pelastuu ja silleen.

JM

Phantomilta uudet hookit, näyttää aika hyvältä designilta.

http://www.phantomsnow.com/shop/parts-accessories/hercules-hooks

Mika_T

Onkos tietoa muista splitti / solidisiteistä kuin Union Expedition joilla pääsis eroon monien siteiden loukusta? Myös käyttäjäkokemukset Expeditioneista kelpais.

Pitkällisen ämpyilyn jälkeen hankin ekaksi splitikseni jonkunverran käytetyn Burton Freebirdin jossa on ihan normaalit solidisiteet Voilen interfacella, jännä nähdä miten laskutuntuma eroaa Jones Aviatorista.

Ere

Karakoram prime +quiver connector. Väitän, että yhdet parhaimmista ikinä.
Takuu toimii ja takuuseen osat tulee kuluitta kotiovelle.
Ainut miinus on hinta, mutta ettimällä euroopan kaupoista voi saada suht ”järkevään” hintaan.
Reissussa on kiva kun lautakassiin mahtuu useampi lauta ja niiden kuljettamiseen ei tarvi ruumisarkkua.

Mika_T

Mikäs malli noista Karakorameista siis olisi hyvä, sama quiver teknologia noissa kai on sekä alumiini- että komposiittirunkoisissa? Prime Connect sarjassa vaan näyttää hinnat käyttäjäystävällisemmiltä, toki niistä taitaa puuttua tuo splitti-interface myyntipaketista ja se pitää erikseen 150 eurolla lunastaa. Mitä nyt noita ehdin katselemaan niin Prime Connect R olis varmaan se johon katsetta olis noista suunnattava, jollei joku muu malli ole ihan selkeästi parempi? Ajatus olisi siis saada pääasiassa splittikäyttön siteet, mutta jos toi menisi hyvin myös muuhun laskemiseen niin sen parempi, pääsisi vähentämään sideparien määrää.

Ere

Connect sarjan siteistä ei ole mitään kokemuksia.
Quiver connectoreita on vissiin kolme eri versiota, mut ne passaa kaikkiin siteisiin (prime).
Minun ekat karakoramit oli split 30:t. Tykkäsin, että Airflow highbackit oli liian löysät. Nykyiset siteet on prime straightlinet ja en kyllä löydä niistä mitään valittamista. Siteet pitäisi olla malliston jäykimmät, mutta ei ne minusta ole kyllä ainakaan liian jäykät, esim. Burtonin diode hiilari highback:llä on selkeästi jäykempi. Highbackejä voi myös ostaa erikseen, jos alkaa tuntuun, että niissä olisi päivittämisen tarvetta.
www.mountainriding.eu :sta näyttäisi löytyvän 16/17 mallin primet (koko m) -30%

Sivut