1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Kaitsu

Jep.

JM

Nyt on tullu laskettua senverran että voi todeta noiden pysyvän kii. Asia kandee oikeesti huomioida jos laskee yhtään kaltevampaa tai expompaa kovilla kengillä. Laskufiilis otti naksun kyllä takkiin tosta, takakantin tuntuma on aika terävä ilman sitä spoileria, se kun hiukan jousti ja vaimens iskui.

jeppe jääkarhu

Itsellä vielä sparkin siteistä paikalleen liukuva malli ja toistaiseksi vain yksi kampa katkennut vaikka ikää alkaa olla. Onko yllä mainittuja ongelmia ollut tuossa nykyisessä vai myös vanhassa siteessä?

maks
Käyttäjän maks kuva

meikäl pysyy burnerit pinneillä, kestäny rytinää, eikä loppua vielä näkymässä, rock on!

JM

Nyt ei näy kuvat, eikö ne täällä ollu? Vai jossain muualla? Siin oli murtuma aika lähellä sellasta kevennysreikää, sellasista paikoistahan ne lähtee, jos on joku suunnitellumoka, ni voi tulla jännityspiikki kuormituksessa ko. kohtaan ja väsyy sit käytössä oletettua nopeemmin, väsymissärö entisestään toimii ydintymiskohtana ja sit jossain isossa kuormituksessa särö menee kerrasta läpi.

Mul oli Blazet/Burnerit 2011-2015, baseplate oli 11 sama, sträpit ja highback erona. Heel looppei meni, orkkikset kesti pisimpään. LT pinnit kans murtu mutkasta alle 10 laskupäivän tarkkuudella ehkä n.50 päivän käytöllä, eli väsy poikki neki. Teräspinnit on varmaan ikuiset tossa kohassa, kuhan joskus vaihtaa ne puslat. En kyl tiiä tarviiko niitä messinkisiä ees vaihtaa..?

jeppe jääkarhu

Taidanpa jatkaa vielä vanhoilla "pataraudasta" tehdyillä jonkin aikaa. Kovasti haaveillut uudemmista malleista, mutta säästykööt nekin rahat sitten reissubudgettiin Smile

JM

Samaa alumiinia ne on ollu siitä asti ku blazet tuli.. Eikös nykyään oo trendi et käytetään kamat loppuun, eikä osteta uutta vaan ostamisen ilosta Wink Maailma pelastuu ja silleen.

JM

Phantomilta uudet hookit, näyttää aika hyvältä designilta.

http://www.phantomsnow.com/shop/parts-accessories/hercules-hooks

Sivut