1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
JJ77
Vapaalaskua Georgian Gudaurissa helmikuussa 2018

Heippa vaan kaikki umpihankihiihtäjät ja puuterinpöllyttäjät. Huomasin itse vähän aikaa sitten että vapaalaskijoille suunnatuille reissuille

on ilmestynyt tuore matkanjärjestäjä, joka tarjoaa vapaalaskumatkoja Georgian Gudauriin.  Itse olen lähdössä mukaan hiihtolomaviikolla 8 

eli 17.2-24.2.2018. Jos kyseinen matkakohde kiinnostaa, niin käykää lukemassa lisätietoja alla olevasta osoitteesta. Mielestäni matkan hinta

on vähintääkin kohtuullinen. Ja tämä ei ollut sitten mikään maksettu mainos.

 

http://www.traveller.fi/vapaalaskua-skinnaamalla-ja-helikopterilla-georg...

 

 

Terveisin,

Jani

 

Kenneth Söderling

Hei,

Helmikuussa lähtö Georgiaan 10-11 päivän reissulle. Kokemuksia?
Suunnitteilla joko Gudauri tai Mestia. Mitä mieltä olette kummassa paremmat mahdollisuudet offarilaskuihin? Gudauri houkuttelisi helppouden takia, mutta mietityttää metsälaskujen olemattomuus. Mitä jos sataa viikon putkeen ja alpinella ei nää eteenpäin. Myös porukan paljous mietityttää. Onko gudauri helmikuussa jo ihan tukossa kun pakettimatkojakin sinne järjestetään.. Wink Laudalla lasketaan joten easy access offarit mielessä.

JJ77

Matkanjärjestäjä ei saanut tällä kertaa riittävästi porukkaa matkalle, joten reissusta tulikin sitten omatoiminen. Olen siis lähdössä tällä hetkellä yksin Gudauriin ajalle pe 16.2.2018 - su 25.2.2018. Jos täältä löytyisi henkilöitä joita kiinnostaisi lähteä mukaan reissuun, niin minuun voi ottaa yhteyttä. Samoin jos joku laskuporukka on mestoilla samoihin aikoihin, niin ilmoitelkaa jos seura kelpaa.

Itse olen aikeissa viettää mahdollisimman paljon aikaa skinnaillen ja rentoa offilaskua harrastaen, tietenkin olosuhteiden mukaan. Eli jos sinulla on kokemusta randoilusta, offilaskusta ja lumiturvallisuusperusteet kunnossa sekä kuntoa riittävästi 4-6 tunnin nousuihin, niin mukaan vaan.

Reissun hinta ei päätä huimaa: edestakaiset lennot 400 euroa (suksista voi tulla lisähintaa) ja majoitus 350 euroa (pelkällä aamupalalla). Lentokenttäkuljetuksista yms. tulee jonkin verran lisälaskua.

Terveisin,

Jani

Terjama75

Morjens,

Olimme viime helmikuussa Gudaurissa. Venäläisillä ja Ukrainan pojilla siihen aikaan ”hiihtolomat” eli jonkin verran on populaa muttei tungokseen asti....vuorille mahtuu.

Kannattaa olla erityisen varovainen, jos keskenään meinaatte mennä. Suosittelen hyvin vahvasti opasta, sillä lumivyöryjä näimme siellä ja täällä. Opas kustantaa noin 40-50€ lasku per naamio. Helikopteri noin 400 €/2-3 nousua.

Lentokenttäkuljetus maksaa noin 70€.

Seuraava Gudaurin reissu varattuna maaliskuulle Smile

Terjama75

Gudauri. Hissioffaria riittää eikä tarvitse aina välittää vaikka ei hissille laskisikaan. Lähimmälle tielle ja peukalo pystyyn = paikallinen "taksi" Smile

Cole

Olen lähdössä 25.2-4.43 Guaduriin vinkit ja suositukset majoituksesta, oppaasta ja kyydistä Tbilis-Guaduri otetaan mielellän vastaan.

Keppo

Viime vuonna itsellä toimi ainakin seuraavat:

Majoite: http://gudaurihut.com/
Alakylilä. Hissille pääsee kävellen vartissa. Matkalla on sekä ylä- että alamäkeä. Laskemalla pääsee pihaan päivän päätteeksi. Suht. edullinen hotelli, joka on vasta remontoitu. Puolihoidon safkat oli aika perus-tasoa, mutta kyllä niitä söi. Bonuksena respa järjesteli taksit takaisin offikeikoita: Näytimme aamulla kartasta paikan mihin haluamme taksin iltapäivällä ja vahvistimme ajan soittamalla respaan laskun päältä. Auttoi todella paljon, sillä vaikka liftaamallakin kuulemma pääsee, meidän kokemus oli että, joskus kyytiä joutui odottelemaan aika pitkään, eikä hintakaan juuri taksista poikennut.

Ko. hotellin omistajalla on myös opasfirma: http://geo-experience.com/. Oppaan sai suoraan respasta kyselemällä. Käytiin oppaan kanssa skinnailemassa keskuksen ulkopuolella.

Opastettuihin ryhmiin pääsee varsin edukkaasti mukaan menemällä Soliko hissin (muistaakseni) yläasemalla olevan talon eteen aamulla odottelemaan. Firman nimeä en muista, enkä kokoontumisaikaa. Joka tapauksessa ehti aamulla alakyliltä, jos oli liikkeelllä suunnilleen hissien auetessa. Kerääväät aamulla ryhmät kasaan paikalle tulleista. Aika isojen ryhmien kanssa kyllä hiihtelivät. Ei tullut itse testattua.

Transfer: http://geodaritravel.com/
Kaikki toimi luvatusti, eli sikäli voin suositella. Tilailin nettilomakkeella.

skyy

Hintana tuolla GeoDariTravelin kyydeissä on 60, mikä on valuutta? Voisi kuvitella että larit, mutta vaikuttaisi suorastaan epäilyttävän halvalta. Ei kyllä paha euroissa/dollareissakaan.

Keppo

Dollareita