1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
Juha_74
Käyttäjän Juha_74 kuva
Allround splitboardin metsästys

Tsau!

Minulla on Burton S-series splitboard, joka toimii pehmeytensä vuoksi takamaastojen puuterikentillä loistavasti, mutta kovaan pintaan tai jäähän se ei pure yhtään. Himoitsen vähän jäykempää splittilautaa, joka purisi myös kovaan pintaan ja jota voisin käyttää tarpeen tullen rinnelaskuun. Onkohan sellaisia olemassa?

Ainakin Jonesin Solutionia on kehuttu jäykkyytensä vuoksi monikäyttöiseksi splittilaudaksi ja olisi kiva kuulla mielipiteitä muistakin allreounder malleista.

Olen menossa viikolla 7 laskemaan Zinalin ja Grimentzin alueelle ja haluaisin vuokrata jostain jäykemmän splitin. Mistä kannattaisi kysellä vuokralautaa testiin reissun ajaksi?

Kiitti vinkeistä ja hyviä laskuja kaikille.:-)

BTW, Tässä muillekin arvosteluja tältä ja viime kaudelta, jossa vertaillaan hurja määrä splittejä www.splitboardmag.com/article/splitboard-test-2016 ja www.splitboardmag.com/article/splitboard-test-2017 .

 

Japes

Viime kautena hommasin Solutionin ja lisäksi on muutaman kauden vanha Flagship, jonka pitäis olla sama lankku ilman sahausta. Tietty Solution on hieman solidia "pehmeämpi", mutta ei eroa hirveästi ole.
Siteet ja niiden säätö varmasti vaikuttaa siihen kuinka jäykkä kokonaisuus on, mutta jos ne on kunnossa, niin kyllä tolla samoissa paikoissa laskee kuin solidilla.

Juha_74
Käyttäjän Juha_74 kuva

Kävin hakemassa uuden Jones Solution Carbonin, joka vaikuttaa ainakin käsissä tosi jäykälle, joten uskon sen purevan hyvin myös kovaan pintaan ja toivottavasti se toimii yleislautana hiihtoreissuilla. Tässä juttua Solution Carbonista muillekin hyvää yleislautaa metsästäville -> www.jonessnowboards.com/gear/mens-splitboards/carbon-solution-splitboard... .

Onko heittää vielä vinkkiä mistä kannattaisi kysellä Voilen siteisiin sopivia sidekiekkoja, korokepaloja ja etupään PIN-lukkoja, jotta saan wanhan laudan siteet käyttöön?
Tässä klippi millaisia komponentteja yritän löytää -> https://photos.app.goo.gl/hWh8UjJZ8spAErq53 .

Kiitti Smile

Kaitsu

Tere! Tuossa kuvassahan oli siis Karakoramin klipsit, ei Voilen. Mulla on sellaiset ylimääräiset käyttämättömät, jos tarvit. siis noi: https://www.splitboardbindings.com/shop/splitboard-clips-17/

aki m

Toi carbon on hyvä lauta mutta erilainen laskea kun normilankku. Sillä pitää oikeasti vetää kovaa ja isosti, tai saa tehdä isosti lihaksilla töitä että kääntyy ja tottelee eikä lauta vie miestä, vaan toisin päin.