AJELUBLOGI

Jaaaa morjesta Relaa.com!

Ajelutiimi liittyi tälle kaudelle Relaa.comin blogikattaukseen omalla panoksellaan. Osalle Relaalaisista Ajelutiimi voi olla jo entuudestaan tuttu edellisiltä kausilta, joilloin olemme kirjoittaneet blogiamme www.ajelutiimi.com sivuilla. Nyt kun olemme kuitenkin täällä kaiken kansan nähtävillä, ajattelimme nuorina herrasmiehinä kertoa hieman teille arvon Relaalaiset mistä AJELUTIIMIssä on oikein kyse.

Koko Ajelutiimin filosofia sen perustamisesta aina nykyiseen toimintaan asti on ollut ajaa kovaa niin vuorilla kuin muillakin pelipaikoilla. Tosin tiimiautomme on vuoden -99 VW Transporter Postipate editions, joten maantiellä emme hurjastele. Ajelutiimi perustettiin keväällä 2011 Sveitsin Engelbergissä, jossa Ajelupojat ovat viettäneet useita talvikausia. Perustajina olivat Kuutti ”Rakkikoira” Haapanen ja Kalleman Kuitunen. Iiro ”Opa” Piipponen ja Taneli ”Orava” Kivelä liittyivät Ajelutiimiin hieman myöhemmin.

Vietämme kauden 2014 Itävallan Zillertalissa ja jatkamme blogin ylläpitämistä samalla kovaa AJELUA kunnioittavalla asenteella!! Huhtikuun puolella pakkaamme Postipate Luxus transporterin ja suuntaamme kohti Pohjois - Norjan vuoria. Kauden mittaan julkaisemme vanhaan tuttuun tapaan lyhyitä video-edittejä ja valokuvia, sekä pieniä reissukertomuksia ja kuulumisia poikkasten seikkailuista. 

Kauden ensimmäisen blogipostauksen kunniaksi teimme vielä nuoruudestamme tuttujen jääkiekkokorttien mukaiset Ajelukortit, joista löytyy tiukkaa faktaa tiimiläisistä.

 

 

 

Maistiaisia viime talvelta:

http://vimeo.com/75650370

 

Tervetuloa seuraamaan Ajelutiimin kautta 2014!

- Opa, Orava & Rakkikoira

 

 

Käyttäjän napakettu kuva

napakettu

Markku Jussila
Re: AJELUBLOGI

"Ajelukortti ja rikosrekisteriote kiitos."