1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
TomH
Laudasta kantti poikki:(

Morjesta
2pv lasketusta dc:n laudasta mennyt ilmeisesti tänään kantti poikki. Laudalla laskettu muutama reili ja muuten rinteessä, paipissa ja parkissa.
Soittelin tänään jo myyjä kauppaan ja käskettiin seurata kehitystä. Nyt kuitenkin taivuttelin lautaa ja tietysti se kantti aukeaa enemmän kun taivuttaa.
Täytyy huomenna soitella sinne uudestaan että en kyllä ala seuraamaan enempää.
Onko mutua että korvaako liike/maahantuoja mitään?

Pistol-Pete

Noiden takuuasioiden kanssa voi olla vähän hankalaa jos laudasta näkee että sillä on vedetty reileillä. Toki tommosen dekin luulis paremmin niitä leikkitelineitä kestävän ja ei auta ku toivoa että kauppa/maahantuoja on asiasta samaa mieltä mutta mitään pakkoa reileillä rikottua lautaa ei taida olla korvata.

TomH

Soiteltu tänään uudestaan. Reklamaatio tehty. Huomenna jos jotakin jo kuuluisi.

_Henkka_

Sillä oo paskankaan väliä onko se kantti poikki vai ei... Reilien, perssien yms muiden "leikkitelineiden" kolistelu nyt vaan kuuluu nykyaikaiseen parkkishreddaukseen, diggaili siitä tai ei. Hangupit mua enempi kuumottais jos niitä raleja ihan bränikällä pulkalla pitää alkaa ajelemaan.

Ja joo, 96% varmaa on että maahantuoja ei vastaa jos lankulla jibauteltu, eikä pidäkään.

TomH

No asia nyt meni niin kuitenkin, että uusi lauta tulee Smile
Ei kuulemma 2pv käytetystä laudasta kuulu katketa.Eriasia olisi jos ois koko kausi pieksetty.

Myyjäliike sanoi ottavansa vastuun asiasta ellei maahantuoja/tehdas korvaa sitä heille.
Uskomattoman hyvää palvelua ollut joka kerta kun U5:ssa asioinut.

ecky
Käyttäjän ecky kuva

Sen vähän mitä noista materiaaleista ymmärrän, niin kuulostaa erikoiselta, että kahdessa päivässä laskemisella kantti menisi poikki. Ymmärtäisin kyllä, jos olisit laskenu johonkin kiveen niin, että kivi on repäissyt kantin reippaasti irti. Että varmaankin on materiaali- tai valmistusvika.

Kannattaahan tuollainen hoitaa kunnolla, koska yhden alamäkiläpsyttimen hinta on aika pieni verrattuna siihen, paljonko mainostaminen maksaa ja puskaradio on toisinaan hyvinkin tehokas ja täsmällinen.

-- 

"The stars obtuse emit a shivered ray"  James Thomson

 

TomH

Samaa mieltä eckyn kanssa. Lauta ei ole saanut iskuja reileistä eikä muualtakaan,missään ei ole jälkiä(painaumia tms,ei naarmuja..)
Liike sanoi suoraan että vaikuttaa materiaali vialta.

Tuossa vielä kuvat deckistä:


Pistol-Pete

Olisit heti kuvan laittanu. Biggrin No tuohan on ihan selvä reklamaatio ku kantin kohdalla ei näy edes mitään hittiä, se vaan on menny poikki. Hyvä että hoitu niinku pitikin.