1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
varg62
Käyttäjän varg62 kuva
Varoituksen sana Liquid Image action kameroiden ostajille

Tarkistakaa ennen ostoa,jotta juuri teidän luriin saa tuon joko Androidin tai Aplen ohjelman ajettua sillä ei toimi kuten sanottu monessakaan versiossa.Vanhempi piti toimia kaikissa 2.2 ja uudemmissa Androidversioiden kanssa,mutta ei pelaa monenkaan puhelimen kanssa vaikka onkin uudempi Android versio.Kokeiltu useampia jo ja kymmenestä vain 2 toimi eli sai ohjelman ajettua jotta pystyy yleensä hallitsemaan kameran toimintoja ollenkaan.
Uusin versio action connectista lei Liquid Imagen oma versio Androidissa toimii vain version 4.0 tai uudempien kanssa(jos toimii) ja vanha versio tippuu pois lähiaikoina eli jos et omista Androidpuhelinta jossa vähintäin 4.0 Jelly Bean niin kameraa et voi säätää ollenkaan ellet osta samalla uutta puhelintakin.
Aplen tuotteissa sama testaus ei valmis ilmoitan kun kaverit kertoo tilanteen.
Oli pieni pettymys vaikka Tabletissa toimii vaan ei juuri kameraa varten hankitussa luurissa toimikkaan vaikka Roottaamalla kait sen sa toimimaan toivottavasti.
Sus iski kätensä paskaan älkää te tehkö niin.

varg62
Käyttäjän varg62 kuva

Tuli ilmoitus ja ovat korjanneet asian eli vanhempiin Android laitteisiin saa ladattua suoraan tuolta kyseisen ohjelman jos Play kauppa ilmoittaa ei sopiva laitteesi kanssa.

Lukee linkki nyt Play kaupan sivulla kun valitsee Action Connect ja siellä välilehden Uutta jossa nyt lukee ohje ja lataus linkki.
Note: Some devices are filtered by Google Play.A Mirror Link here:http://foneric.com/download/actionconnect.apk

Nopeaa toimintaa hyvä.