Käyttäjän Suvi Aarnio blogi

share

Yhä useampi suomalainen etsii keinoja tehdä hyväntekeväisyyttä mieleisellään tavalla. Kapua-hyväntekeväisyyshanke on konkreettinen teko ja vuoden mittainen projekti. Kapua hakee nyt uusia seikkailija-hyväntekijöitä Kapua 2018 Malawi -tiimiin. Kampanjassa vapaaehtoiset osallistuvat ”Kapua-triathloniin” Malawissa ja keräävät varoja koulutuksen ja terveyden edistämiseen itäisessä ja eteläisessä Afrikassa. Haku tiimiin on käynnissä lokakuun ajan.

share

Kapua 2017 Kirgisia -kampanjassa vapaaehtoiset keräävät varoja koulutuksen ja terveyden edistämiseen Keski-Aasiassa ja Nepalissa sekä osallistuvat vuorivaellukselle Kirgisiassa. Haku Kapua-tiimiin on auki!

share

Haku Kapua 2016 Nepal -tiimiin on kuumimmillaan – vielä pari päivää! Kapua kutsuu vastuunkantaja-seikkailija-joukkuepelaajia kapuamaan apua sisällissodasta ja maanjäristyksestä toipuvaan Nepaliin.

share

Palasin viime viikolla Kapuajien matkassa Boliviasta, Andien vuorilta Suomeen. Vuorokauden lentorupeaman aikana mieleeni palautui vuosi sitten päiväkirjan sivuille raapustamani teksti, joka syntyi vastaavalla matkalla Etiopian ylängöltä palatessani:

share

Kehitysmaissa matkatessa on vaikea välttyä kohtaamasta äärimmäistä köyhyyttä. Miten köyhyyteen sitten tulisi suhtautua? Pitäisikö kerjäläiselle antaa lantti, vai ei?

share

Kapkaupungin jylhä tuntomerkki, yli kilometrin korkeuteen kohoava Pöytävuori oli kutsunut kapuamaan jo muutaman viikon ajan. Kuulimme varoituksia vuorilla tapahtuneista ryöstelyistä ja siitä, kuinka matkalle ei kannata lähteä lasten kanssa. Perjantai 13. päivä sopi hyvin näiden väitteiden testaamiseen.

share

Oletko haaveillut valloittavasti vuoren tai nautitko luonnossa liikkumisesta ja uusista seikkailuista? Onko auttaminen tai maailmanparantaminen lähellä sydäntäsi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme henkilö: Kapua etsii hyväätekeviä joukkuepelaaja-seikkailijoita KAPUA 2014 Etiopia -tiimiin!

share

  Mitä tarvitaan onnistuneeseen viikonloppuun? Yllättävän vähän! Tässä yhden loistoviikonlopun ainekset:   Ystävät Tärkeintä on seura, ja siihen sopii hyvin joukko yllytyshulluja Kapuajia, kuten Puuma, Hippi, Nipo ja Kaljushka.   Mökki Torppa, metsä ja Bermudan kolmio: savusauna-palju-järvi. Näillä pääsee jo pitkälle.  

share

  "Mikään unelma ei ole liian suuri toteutettavaksi".

Sivut