Käyttäjän Relaa blogi

share

Laskudokumentti Lyngenin niemimaan retkikuntaseikkailusta nähdään talven aikana valtakunnallisella tv-kanavalla.

share

Relaan helmikuu oli vauhdikas, kun kuukauteen mahtuivat niin olympialaiset, kypäräarviot, suomalaisten hiihtokeskusten nousuhinnat ja vaikka sun mitä.

share

Relaassa tapahtuu kuukausittain hurjan paljon. Koosteessa kerromme, mitä kaikkea kannattaa ainakin lukea, jos ei ehdi istua Relaan ääressä passissa läpi vuorokauden.

share

Oletko kaivannut puuterilumen ja luistelun yhdistelmää? Helsinki on juuri nyt oikea hokkari-Hokkaido. Toimitus vaihtoi lounaan retkirusettiluisteluun, hokkarihiihtoon tai puuteripiruetteihin.

share

Head Posse -vapaalaskujoukkueen Ape Majava ja Juha Hautsalo pakkasivat sukset, sauvat ja snorkkelit ja kävivät katsastamassa Japanin meininkejä. Videoklipistä selviää, mitä sieltä löytyi!  

share

Antti Laiho puurtaa Kanadassa. (Kuva: Arttu Muukkonen/kuvakaappaus) Samalla kun toinen laskijaporukka lähti katselemaan Japanin lumitilannetta Hakubaan, suuntasimme Antti Laihon ja Skipe Oivon kanssa Brittiläiseen Kolumbiaan Kanadaan.

share

  Vaiherikas suomalainen Mt. Logan -retkikunta on päässyt turvallisesti pois vuorelta ja pikkuhiljaa myös pois Amerikan mantereelta. Veikot lienevät parhaillaan jossain Atlantin yläpuolella siemailemassa ansaittuja reissultapaluukonjakkeja.  

share

  Mt. Loganilta Kanadasta saatiin hieman nihkeitä uutisia. Retkikunnan kippari ja puuhamies Juho Risku on evakuoitu vuorelta helikopterilla vuoristotaudin takia. Mies on turvassa ja voi jo paremmin. Muut jampat ovat vielä vuorella ja heillä viimeisten tietojen mukaan kaikki mallillaan.   Juho palailee asiaan vuolaammin jahka viestiliikenneyhteydet sallivat ja olo vahvistunut. Mitään hätää ei siis kenelläkään ole.

share

(Satelliittipuhelinmailitse päivitystä retkikunnan tilanteeseen.) Täällä Kluane Lakella edelleen istutaan passissa, odottelemassa. Muonanhankintapäivämme aikana pääsi osa porukkaa lentämään Loganin suuntaan, mutta sen jälkeen ei Kluane Lakelta eikä Kluane Lakelle ole ollut sään takia lentoja. Tänään näyttää suht' lupaavalta, huomisellekin on luvassa ok keliä, joten olemme optimistisia, että päästään lentämään pelipaikoille. Jos sunnuntaina ollaan edelleen täällä jumissa, otetaan käyttöön plan B.

Sivut