Käyttäjän kraunela blogi

share
share

Nyt sitä vakavaa addiktiota aiheuttavaa valkoista ainetta oli tullut taivaan täydeltä lähes ennätysmäärä ja jäät olivat kantavia Ouran saaristoon asti. Viikonloppu näytti lupaavalta. Lauantaina itätuuli oli vähintään tarpeeksi voimakas, joten päätin pelata varman päälle ja käyttää kahdesta patjastani pienempää, eli 8 neliön purjetta. Oikea valinta. Rannan lähellä tuuli oli haasteellista, mutta vauhtikiven (puolivirallinen nimi isolle kivelle pohjoiseen vievän laivaväylän vieressä) kohdalla, muutama sata metriä rannasta, olivat tuuliolosuhteet jo varsin hyvät.

share

Uudenvuodenaattona jäätä oli kertynyt kymmenisen senttiä ja tuulta oli enemmän kuin tarpeeksi, joten kuivapuku päälle, luistimet monojen alle ja leijaa virittämään. 

share

Olin vuonna 2017 muuttamassa takaisin Suomeen reilun kolmen Itävallassa vietetyn vuoden jälkeen ja tarvitsin korvikkeen pahasti käsistä karanneelle vapaalaskuharrastukselle. Ajatus siitä, että pääsisi nauttimaan vauhdista luonnonlumilla vain satunnaisilla lomareissuilla ahdisti.