Käyttäjän Jenska-Penska blogi

share

Hellurei, Olen tänä talvena ollut mukana yhteisessä projektissa kahden norjalaisen laskijatytön, Linn Cecilie Maehlumin ja Anja Alme Gardlin kanssa. Anjaan olen tutustunut FWQ-kisojen -, ja Linniin Haglöfsin ja Anjan kautta. 

share

Terve! Tämän kauden alotus on ollu monellaki tapaa erilainen viime vuosiin nähden. Joo, oikeastaan aina oon alottanu kauden Pyhällä, ja fiilis alkukaudesta on aina erityinen. Sen suhteen ei mitään poikkeavaa ollu tänäkään vuonna. Se mikä tänä vuonna on ollu erilaista, on se, että pääsin alottamaan sen ilman kuntoutusta ja varovaista laskemista. 

share

Hei! Talvi on taputeltu, ja kesä on täälä! Täälä on tänä kesänä yhtä ku Romsdalissa, Norjassa, kylässä nimeltä Åndalsnes. 

share

Hellurei,  nyt tuleeki blogipäivitystä oikeen pari melkeen putkeen! On vaan ollu niin hienoja reissuja viimisten parin viikon aikana, että pitää nyt takoa, ku rauta on kuuma, haha. Ollaan oltu 2,5 viikkoa Riksussa, ja kelit on ollu ihan käsittämättömät! Normaalin whiteoutin sijaan onki ollu tosi tyyntä ja aurinkoista keliä. Uutta luntaki on tullu. Ei haittaa yhtään! 

share

Heissan,  Alppikausi päätty tältä keväältä meiän osalta maaliskuun loppupuolella. Suunnattiin sieltä äitin ja isin hoivaan viikoksi Pelkosenniemelle ja Pyhälle. En oo vuosikausiin ollu niin innoissani tullu käymään kotona! Oli jotenki tosi ikävä porukoita, ja ku ties, että Pyhällä on paljon kavereita, niin tuntu hyvälle jättää isommat vuoret, ja suunnata Lappiin. 

share

Helou,  otsikon kysymykseen vastaus on varmaan aika helppo arvata.  Helmikuun oli sekä fiiliksen, että laskemisen puolesta parasta, no en tiiä, mutta ehkä ikinä. Jossaki vaiheessa ajattelin, että tämä tuntuu liian hyvältä, ja pelkäsin, että jotaki vielä tapahtuu. Niin on käyny vähän turhan monta kertaa. Päätin kuitenki, etten mieti sitä sen enempää, en sano sitä ääneen, enkä tosiaankaan murehtinu sitä laskiessa. Päivä toisensa jälkeen laskutatsi tuntu paranevan, ja sitä myöten myös itseluottamus.

share

Helou,  muutama viikko sitten päätettin suunnata moikkaaman Eskosia (Ville, Margit ja Elias) Italian pyörämekkaan, Finale Ligureen. Keli oli Engelbergissä tosi lämmin, joten aateltiin, että ois hyvä sauma tehä vähän jotaki muuta. 

share

Hellurei,  perinteinen alotus kuuluu näin: viimisestä kirjotuksesta on menny aika pitkä aika. Tänään sataa vettä (ylhäällä toivottavasti lunta;)), joten hyvä aika päivittää vähän kuulumisia. 

Sivut