Käyttäjän Opaa blogi

share

AJELUTIIMI – MONDAY MORNING Seuraavassa kerromme hieman taustatietoja Monday Morning elokuvasta. (HUOM: Sisältää juonipaljastuksia, joten suosittelemme katsomaan elokuvan ennen jutun lukemista! )

share

Tapasimme Expo viikonloppuna Kilpisjärven Merirosvokeisarin. Keisari kertoili rommia naukkaillessaan poiccasille pyyda tarinoita alkukauden Norjasta. Joten pakkohan se oli lähteä tarkistamaan ovatko tarinat totta.

share

Heijjaa heijjaa! Henkisesti ja fyysisesti raskaan riiraiderikauden jälkeen Ajelutiimin blogikirjotussuoni tukkeutui pahemman kerran ja tarvitsimme "lyhyehkö" luovan tauon. Nyt tukokset on Suomen alkukesän lämpimisissä tunnelmissa kuitenkin liotettu pois. Tässä tulee pieni kertomus Norjan reissustamme ja kauden yhteenkootuista tunnelmista. Itävallasta saavuttuamme Suomeen pidimme viikon mittaisen tauon kotijoukkoja moikkailen. Sitten olikin Oravan ja Opitzin aika siirtyä kohti pohjoista.

share

Tervehdys majatalon mukavasta sängystä! Lumisateet ovat piiskanneet alppien eteläisiä osia ja jättäneet zillertalin kuivaksi. Neljä päivää sitten pakkasimme postipaten ja suuntasimme kohti valkoisempia Etelä-Tirolin pyydakenttiä.    

share

Servus Zillertalista! Ajelutiimi on asettunut viimein aloilleen tämän kauden tukikohtaan Zillertaliin.