Käyttäjän AnssiAn blogi

share

 Viime sunnuntaina oli sitten vihdoin luvassa palkkapäivä allekirjoittaneen useamman vuoden kestäneelle triathlon-treenille. Starttipaikka Kööpenhaminan täyden matkan karkeloihin oli lunastettu jo vuotta aikaisemmin ja nyt vihdoin päästiin katsomaan, että miltä se meno oikein maistuu, kun matkaakin oli tarjolla mukavasti 3,8km uinnin, 180km pyörän ja 42,195km juoksun verran.

share

Edellisen postauksen jälkeen on ehtinyt tapahtua kaikennäköistä. Muutin nimittäin viikko sitten hieman eteläisemmille laitumille seuraavan viiden kuukauden ajaksi. Nykyinen kotipitäjä on siis Malta – tuo naurettavan kokoinen saarivaltio Italian eteläpuolella. Tulin tänne harjoittelupaikan perässä ja brevettiharjoitteluun paikka on luonnollisesti sieltä parhaimmasta päästä. Nimittäin kun googleettaa “Malta and cycling”, niin ensimmäisten hakutulosten joukossa silmille lävähtää Times of Maltan otsikko “Malta ranked worst EU country for cycling”.

share

Karttaa oli pyöritelty ja googlemapsia ihmetelty. Edessä oli Team PBP:n tämän kesän pisin yhteisreissu. Tarkoituksena ajaa 400km ja makustella, että miltä se satulassa istuminen oikein tuntuu. Vieläpä niin, että kaikki ehtivät perjantai-aamuksi töihin kotipaikkakunnilleen ja kukaan ei myöhästy lennolta (Anan kun piti olla Frankfurtissa perjantaina puolenpäivän jälkeen). Startti fasaaninlaulun aikaan torstaina 03.00 aamuyöstä. Ryhmällä unta takana nollasta kahteen ja puoleen tuntiin.