Eteläinen vieraanvaraisuus - totta vai tarua?

Hola Hombres & Senioritas,

Ajelutiimin poiccien melkein viikon mittainen road trip sai arvoisensa päätöksen, kun keli Etelä - Tirolissa viimeinkin avautui. Kuutti ja Opa olivat olleet paikalla päivystämässä keliä ja hiihtämässä mukavaa mettäpyydaa, joten paikat oli tsekattu valmiiksi aurinkopäiville. Engelbergin opastus/virkistysreissulta palannut Orava ja manageri Kananen saapuivat myöskin Etelä - Tiroliin nautiskelemaan valmiista kattauksesta.  

 

Opalla ja manageri Kanasella ei paljon jalka paina randolla.

 

Opa ja mielenrauha.

 

Ilmojen halki käy Opan tie!

 

R4kkikoira tyylittelee telemark-käännöstään. Paikalliset olivat kylillä ihmeissään vapaasta kannasta. (Photo by Jouni Kananen).

 

Jopa Manageri Kanasen arvokkaan charmikkaat kasvonpiirteet kääntyvät poikamaiseen hymyyn etelän aurinkon alla.

 

Etelän aurinkoiset pyydapäivät kruunasi tutustuminen paikalliseen vapaalaskijaan, joka perheineen tarjosi koko Ajelutiimille yösijan kodistaan ja vielä erittäin kattavan opastuskierroksen paikalliseen yöelämään. On todella hienoa huomata, että vielä löytyy näin vieraanvaraisia ja vilpittömiä ihmisiä, jotka päivän tuntemisen jälkeen tarjoavat kolmelle hieman erikoiselta tuoksuvalle nuorelle miehelle lämpimän suihkun ja yösijan. Ajelutiimi voi siis todellakin allekirjottaa ison rapakon takaa tutun "Southern Hospitality" termin myös Etelä - Tirolin osalta. Olimme todella otettuja tästä ja meillä onkin jo seuraava laskureissu suunnitteilla uuden ystävämme kanssa. 

 

Ajeluterveisin

Orava, Opa & R4kkikoira

 

 

Käyttäjän napakettu kuva

napakettu

atteco
Re: Eteläinen vieraanvaraisuus - totta vai tarua?

Missä päivitykset?! Lisää pyydan koulutusta ja sellasta! :D